Србија

ЛУКАС ШУТНУО СЕВЕРИНУ ЗБОГ ГОВОРА МРЖЊЕ ПРЕМА СРБИМА: С њом немам намеру више да сарађујем! МАЛА СЕ ЗАНЕЛА!

Александар Вуксановић познатији као Аца Лукас одустао је од дуета са Северином Вучковић због говора мржње према Србима. Певач који је са колегиницом имао у плану да уради хит, ексклузивно за Курир поручује да од те сарадње нема ништа.

– Ја као певач поштујем све националости јер сви они долазе на ноје наступе у којој год земљи да певам. Волим све грађане и људе без обзира које су нације. Колегиница се мало занела у својим изјавама, а када буде то схватила биће јој прекасно. Желим јој сву срећу, али са њом немам намеру да сарађујем после онакве изјаве о нашем народу – поручио је Лукас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Вучковићева оптужила је Србе да су геноцидан народ и одбила да ради са људима који не признају наводни геноцид у Сребреници. Вучковићева, која у Србији зарађује паре, а била је у браку са Игором Којићем, као и у ванбрачној вези са Миланом Поповићем, јавно покушава да оптужи српски народ и жигоше га као геноцидан!

Наиме, она је раскинула сарадњу са ТВ Уна из Бањалуке и то само зато што сувласник тог медија Игор Додик, син српског члана председништва БиХ.

– Не желим да учествујем у пројекту који има везе са Додиком, особом која вређа жене на најгори начин и који не признаје да је у Сребреници почињен геноцид – рекла је Северина за хрватски „Вечерњи лист“ и додала да је била заинтересована да на поменутој телевизији покрене свој шоу све док није сазнала ко је њен сувласник.

– Са ТВ Уном сам дуго преговарала. Имали смо врло пријатне радне састанке и заиста смо договорили да ћемо радити, чак смо кренули и са окупљањем екипе. Међутим, одустала сам када сам сазнала да је реч о Додиковој телевизији – рекла је Северина.

Подетимо, Северина је недавно срамно напала поглавара СПЦ патријарха Порфирија. Њега је на простачки начин оптужила да сарађује са њеним бившим супругом Миланом Поповићем.

Извор: Курир.рс/Љ.С.