Србија

МИСИЦА РАЗБЕСНЕЛА СРБИЈУ, А САДА СЕ ПЕРЕ! Валентина се укључила уживо у програм: Ове речи су шокирале нацију!

Фото: Инстаграм принтскрин

Мисица Валентина Петровић која је изазвала скандал на избору за Мис интерконтинентал у Египту тако што је показала симбол „велике Албаније“, укључила се у јутарњи програм ТВ Пинк код Јоване Јеремић и рекла како није знала о чему се ради

– Међутим, то је испало тотално другачије. Оне су тражиле да покажем њихов симбол. Чак су ми и девојке наместиле руке, нисам ни знала шта је то. Рекла сам оне покажу то, ја са њима, оне покажу три прста и то је то. Ја се сада јавно извинајвам својој земљи и свом народу. Да сам знала да је то симбол Велике Албаније ја то никада не бих показала. Искористиле су ме да се играју, ја сада доживљавам и линч новинара из Албаније, траже и скидање моје главе – рекла је Валентина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, она је лагала да је случајно показала двоглавог орла.

Чачанка на тој слици позира у хотелској соби у Шарм ел Шеику са мисицом лажне државе Косово Бесом Читаку и Албаније Фронтином Гаши и опет показује знак албанског двоглавог орла! А само дан раније Валентина се правдала да је то само једном учинила на журци и да су јој све сместиле Албанке

– Била сам на журци и девојке су ме у налету еуфорије позвале да се фотографишем. Стала сам поред њих, оне су ми у брзини наместиле руке за сликање. Нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност – правдала се на Инстаграму празноглава лепотица.

Без обзира на овај скандалозан потез, она ће ипак наставити да се бори за титулу.

– Након исцрпних разговора унутар компаније Мисс Yу, и узимања у разматрање свега што се десило протеклих дана, те консултације са власницима избора Мисс Интерконтинентал, донели смо одлуку да представница Србије Валентина Петровић ипак настави са такмичењем. Иако је првобитна идеја била да се она врати са овог избора због свог несмотреног потеза, сагледавањем целе слике дошли смо до закључка да би тим потезом само Србија била на губитку. Друга страна, заправо лоби који снажно подржава представнице Албаније и такозване, непризнате државе Косово би постигли свој циљ и ако ништа друго, било би морално победници избора. У жељи да ипак фокус ставимо на лепоту и лепе ствари које овакви избори промовишу, са Валентином смо одлучили да наставимо да се боримо и покажемо да смо јачи од свега што се дешава, тако да је подржавамо свим срцем и желимо јој да постигне што бољи пласман на финалу у петак увече у Шарм ел Шејку – рекла је Весна де Винча.

 

 

 

 

 

 

Фото: Instagram
Извор: Информер. рс