Србија

МОГУЋЕ ЈЕ ДА СЕ ЛИДИЈА ЂОКИЋ НЕКОМ ПОХВАЛИЛА, АКЦЕНАТ ТРЕБА СТАВИТИ НА ЋЕРКУ: Стручњак открио нове детаље о несрећној породици!

Поповић је навео да су се такве ситуације и раније дешавале, односно да не би био први пут да нека породица буде грешком убијена.

– Много је случајева Ђокића је било деведседтих година, имате многа убиства целих породица. Да бих дао право мишљење, морао бих да имам увид у случај – рекао је Поповић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је додао, најважније је да се увиђај одради добро.

– Шта ако убица излази из личности ћерке? Шта ако је породица погрешно типована? Мислим да се то у случају Ђокића највероватније десило. Начин извршења указује да је био погрешно истипована. Залетели су се на нешто чега нема, када су видели да нема ничега, побили су их и запалили да би прикрили злочин – навео је Поповић.

Како додаје, полиција треба да истражи и личност ћерке и све аспректе њеног живота, јер постоји могућност да се можда се некоме нечим похвалила…

Он је додао да акценат треба ставити на ћерку.

– Колико треба да се обради Горан Ђокић, треба и ћерка – рекао је Поповић.

Породица Ђокић је убијена са неколико хитаца из ватреног оружја у груди и главу, највероватније док су били у свом аутомобилу „пасат“ на мрачном путу у селу Моравац. Убица је након тога њихова тела спалио и закопао их на њиви. На 12 километара од тог места, у селу Тешица, полиција је пронашла и њихово возило, које је такође било спаљено.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо / Пинк