Србија

МОНСТРУМ! Џонић имао БОЛЕСТАН “перформанс”: Након убиства породице Ђокић, распитивао се по селу за САМО ЈЕДНУ ствар

Да је реч о посебно хладнокрвном убици говори и то да се током сахране Ђокића буквално гурао како би био близу ковчега у којима су људи које је ликвидирао

Савршени злочин не постоји. Оваква тврдња се показала као истинита и током истраге о убиству трочлане породице Ђокић, монструозног злочина који је узнемирили читаву Србију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До најситнијих детаља утврђено је све што је Горан Џонић (59) радио током ноћи између 26. и 27. септембра, када је, како се верује, ликвидирао власника мењачнице “Лики” Горана (57), његову супругу Гордану (56) и њихову ћерку Лидију (25).

Иако је успешно покушавао да завара све трагове који су водили до њега у данима док је трајала потрага за телима Ђокића, иако је чинио све да би се у јавности приказао као човек који је био веома забринут за судбину породице његовог блиског рођака и пријатеља, овај пензионисани ватрогасац је у четвртак увече ухапшен.

ПРЕ ХАПШЕЊА СЕ РАСПИТИВАО О ИСТРАЗИ УБИСТВА

Да је реч о посебно хладнокрвном убици говори и то да се током сахране Ђокића буквално гурао како би био близу ковчега у којима су људи које је ликвидирао. На дан последњег испраћаја Ђокића, испред саме куће жалости, покушавао је да се пробије до возила у којима су били ковчези, а затим је на покопу одлучио да се позиционира тик иза свештеника који су држали опело, односно говор.

Пре и после сахране је имао и “перформанс” током којег је проливао сузе, а како су Објективу открили мештани Моравца, у данима док је трајала потрага често је долазио да се распитује да ли је пронађен неки траг.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс