Србија

Нација у неверици! Вучић признао: Да нисмо урадили шта смо урадили, могао бих само да УЗМЕМ КАНАПЧЕ И ОБЕСИМ СЕ!

Председник Вучић је током свог обраћања грађанима након састанка са министром спољних послова Русије говорио и о енергетици.

– У целом свету се говори само о енергетици. Енергетика, вода и храна су важна о будућности света. И ова друга два питања везана су за прво. Постоји пет разлога за данашњу кризу. Први су карбон таксе, урађено је брзо, на пречац. Друго, не заборавите да је овде већ крај друге године од када имамо коронавирус, суочавале су се државе са привредним проблемима. Под три, нису склапали дугорочне уговоре, са ким су могли него са Русијом – рекао је Вучић и наставио:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сад се сви враћају и одједном хоће угаљ, мени су говорили да сам луд зашто не затворим руднике угља. Сад ћу да их питам шта ће да раде са нестанком струје. Имаћемо кризу наредних шест месеци, а бојим се да не буде две године. Та криза утицаће на повећање цена хране и свега, код нас нешто мање, али зато сам захвалан Русији. Мени није тешко да признам и када погрешимо, али шта ја ту да радим. Срећом, имали смо храбрости да уведемо гасовод, да то нисмо урадили могао бих само да узмем конопче да се обесим овде пред вама – додао је председник Србије.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс