Србија

Најновија вест! ОБРТ У ПОТРАЗИ ЗА НЕСТАЛИМ ЂОКИЋИМА: Полиција пронашла спаљени ауто и тела па ушла у село Моравац, ВЛАДА ОПСАДНО СТАЊЕ

Опсадно стање у селу Моравац код Алексинца!

Након што је полиција у селу Тешица пронашла спаљен аутомобил „пасат“ који је припадао несталој породици Ђокић и тела прекривена грањем, јаке снаге служби безбедности изненада су дошле у село које је од тог места удаљено неких осам километара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На месту које полиција управо претражује према најновијим информацијама је и братаница несталог Горана Ђокића.

Трочланој породици се иначе сваки траг изгубио у ноћи између недеље и понедељка кад је из Моравца кренула ка својој кући у Алексинцу. Горан и Гордана Ђокић и њихова ћерка Лидија кренули су из тог села, где иначе живи његова мајка, у понедељак 00.20 сати.

Међутим, нису ишли уобичајеним путем јер нису скренули на првој раскрсници, већ су се запутили контрапутем. Последњи пут их је уочила камера у селу Тешице које је неких осам километара од Моравца и то два сата касније!

Полиција је јутрос у атару села Тешица, подсетимо, пронашла спаљен „пасат“ који је припадао Ђокићима. Аутомобил је пронађен на неприступачном терену на обали Мораве до кога се долази земљаним путем уз реку. Недуго затим полиција је пронашла и тела прекривена грањем.

Нестанак породице пријавила је једна рођака у уторак кад је приметила да већ два дана нису отворили своју мењачницу. Лична документа трочлане породице стала су у стану у ком су живели у Алексинцу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

Ознаке