Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Познати српски глумац у тешком стању! Прикључен на респиратор, води борбу за живот!

Здравствено стање познатог глумца Марка Живића (49) озбиљно је угрожено, а лекари се боре за његов живот, сазнаје Ало!.

Марко је пре десетак дана примљен у лошем општем стању у КБЦ „Др Драгиша Мишовић“, а након што је утврђено да је ковид позитиван, хоспитализован је. Његова се клиничка слика након пар дана поправила због чега је отпуштен, али се она нагло погоршала и након два дана враћен је у Клиничко-болнички центар. Од тада се, како смо сазнали од извора блиског познатом глумцу, налази на респиратору.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Све је кренуло као и код већине људи који су у претходних годину и по дана имали корону. Марко је осетио малаксалост, изгубио чуло мириса и укуса, а висока температура је била пресудни симптом да се јави у КБЦ – почиње извор и наставља:

– Добио је позитиван резултат на ковид и неопходну терапију на коју је добро реаговао, па се чинило да све иде набоље. Због тога је, на личну иницијативу, отпуштен на кућно лечење, међутим, како је коронавирус непредвидив, симптоми су преко ноћи постали гори – испричао је извор за Ало!.

Живић се, према речима његовог пријатеља, вратио у болницу после само два дана, али у стању које је захтевало драстичније мере лечења. Како наводи извор, све се десило у ноћи између суботе на недељу, а у болницу је превезен колима Хитне помоћи.
– На респиратору је откад је поново примљен у болницу. Пре тога је интубиран и сада је на одељењу интензивне неге Б блока – испричао је забринути пријатељ познатог глумца за Ало!. Како нам је још рекао, посебно га брине то што је Живић раније имао здравствених проблема због чега је његово опште стање озбиљно нарушено.

– Сви знамо да је Марко водио битку с опаком болешћу из које је изашао као победник. Баш због тога имунитет му је трајно нарушен, па борба са ковидом у његовом случају неће бити наивна – завршио је он.

У болници „Др Драгиша Мишовић“ потврдили су за Ало! да је глумац на Одељењу интензивне неге те установе, али су одбили да дају прогнозу.

– Господин Живић је на респиратори и његово стање је засад непромењено – кратко су рекли.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс