Русија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Спремали су офанзиву а онда је долетео руски СУ-34 и подигао их у ваздух

Руски Су-34 је директно ударио у групу милитаната који су буквално одлетели у небо што се на снимку и види.

Током дана руски војни авиони извели су око 25 напада на милитанте, убивши до 400 милитаната у року од 24 сата.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На мрежама се појавио успорени снимак руског борбеног авиона Су-34 који погађа милитанте, а десетине бораца лети у ваздух.

Видео снимак који су снимили локални становници показује како је руски ловац-бомбардер Су-34 извео прецизан удар на милитанте у близини турске границе.

Снажна ваздушна бомба бачена је директно на већу групу бораца, услед чега је неколико десетина милитаната подигнуто у ваздух ударним таласом и разбацано у радијусу од неколико стотина метара.

Према неким извештајима, само у овом нападу, као резултат овог удара руских Ваздушно-космичких снага, што се види на снимку, уништено је око 50 милитаната.

Током јучерашњег напада, руски борбени авиони извели су већину напада на сиријско-турску границу , где су хиљаде милитаната чекале турску офанзиву.

Постављање већих група милитаната у близини турске границе повезано је са потребом да се борци заштите од напада руских ваздушно-космичких снага, међутим, очигледно се ова идеја показала лоша, јер су милитанти претрпели велике губитке.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs