Србија

Настао хаос! ИЗДАЈНИК ЈЕ ПРЕКО ПУТА МЕНЕ! Жестока расправа Чанка и Дачића! СВЕ СЕ ОРИЛО НА „ПИНКУ“!

Ивица Дачић и Ненад Чанак јутрос су ушли у жестоку расправу у јутарњем програму ТВ Пинк, а све је кренуло причом о 5. октобру, а завршило се тиме што је Дачић Чанка назвао издајником који би требало да је у затвору.

– Пети октобар није значајан као датум, чак је 24. септембар значајнији датум, јер су били избори. Ту је било различитих процена шта даље, како даље, броје се гласови… И онда је тај 5. октобар био реакција. Изгледа да је било лакше да се организује 5. октобар, него избори – рекао је Дачић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чанак је затим рекао како су у то време имали велику подршку грађана што се, додаје, показало на изборима. Након што је тада победио Коштуница, наставља Чанак, проблем је настао када се поставило питање – шта даље.

– Ми смо имали велику подршку грађана и то се показало на изборима. Победио је Коштуница, међутим, оно што је био други проблем после је – шта даље? – рекао је Чанак.

Дачић је затим поручио Чанку како би требало да буде ухапшен након изјаве да је Срем заправо део Хрватске и додао како им није место да иду на Цетиње и држе скупове.

– Ти би требало да будеш ухапшен зато што си изјавио да је Срем Хрватски. Ја сам био министар полиције, да сам хтео да те ухапсим, могао сам. Ни мени, ни њему није место да идемо на Цетиње и држимо скупове – рекао је Дачић Чанку.

– Ја нисам држао скупове на Цетињу – рекао је Чанак.

– Издајник је прекопута мене – рекао је Дачић.

– Издајник је прекопута мене – поновио је Чанак.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс