Србија

НЕЗАПАМЋЕНА СВИРЕПОСТ! Убица пресрео Ђокиће на жутом скутеру, натерао Горана да гледа како му УБИЈА ЖЕНУ, ПА ЋЕРКУ

Фото: Фејсбук принтскрин

Горан Џонић (52) кобне ноћи своје рођаке, породицу Ђокић, Горана, Гордану и Лидију, пресрео је на скутеру, ексклузивно сазнаје “Блиц”. Џонић, иначе брат од тетке Горана Ђокића, ухапшен је данас.

Како сазнајемо, кобног 26. септембра, Џонић је око поноћи, када су се враћали из Моравца ка својој кући у Алексинцу, пресрео своје рођаке. На који начин их је тачно намамио да га прате до забаченог дела у атару села Моравац или их је тамо одвео под претњом пиштољем за сада није познато. На тој локацији их је сво троје убио хицима из пиштоља, а потом је њихова тела запалио!

Како сазнаје “Блиц” убиство је починио на изузетно бруталан начин и то тако што је прво убио Гордану Ђокић са два хица – једним у груди, а другим у главу док су њена ћерка Лидија и супруг Горан то гледали, а потом је ликвидирао и Лидију, а тек на крају свог брата од тетке Горана.

Након што их је убио, тела породице Ђокић њихов рођак је полио бензином, који је ту раније донео и припремио, а онда их запалио. Када су тела изгорела готово до непрепознатљивости, Џонић их је одвукао до шибља, прекрио их гранама и ту оставио.

Након тога њихов аутомобил одвезао је 10ак километара даље где га је запалио како би уништио све трагове, а како ексклузивно сазнајемо, на истом месту запалио је и свој жути скутер којим је кренуо у извршење незапамћеног злочина!

Подсетимо, убица и жртве су били веома блиски и знали су се целог живота, никада нису имали међусобних проблема. Џонић је живео свега четири куће од породице Ђокић!

Осумњичени је иначе ватрогасац у пензији, има супругу и два сина. Један син му је ватрогасац, као и он, док му је други син припадник Војске Србије, сазнаје “Блиц”.

Према незваничним информацијама, Џонић је често прао Горанова кола, пошто он није имао поверења у раднике перионице све због сефова које је држао у аутомобилу и тако је и знао где Ђокић крије новац!

Горан је, како се сумња, унапред све испланирао, припремио нафту, нашао рупу где ће закопати тела, одвео их тамо, убио и запалио.

Министар Александар Вулин је данас нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу и одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Извор: Блиц