Србија

Није добро! ПОЗНАТИ СРПСКИ ГЛУМАЦ ПОНОВО НА РЕСПИРАТОРУ! Лекари му се боре за живот!

Познати српски глумац Марко Живић прикључен је јуче на респиратор. Лекари клиничко-болничког центра „Др Драгиша Мишовић“ боре се за његов живот који је угрожен услед последица коронавируса

Живић је већ три недеље на болничком лечењу, пре недељу дана је кисеоник примао преко маске, међутим, доктори су ипак сада морали да га интубирају:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Марку је сатурација почела да пада и сви параметри су му били веома лоши, посебно крвна слика. Има обострану упалу плућа, а додатну компликацију му је направила бактерија дигестивног тракта. С обзиром на то да је он пре неколико година оперисао рак једњака и желуца, бактерија је погоршала његово комплетно здравствено стање. Надамо се да ће успети да победи корону, али доктори су нам отворено рекли да је у веома лошем стању. Ми се сви уздамо у то да је Марко велики борац и да много воли живот – каже за Информер један од Маркових пријатеља.

Иначе, Живић је након позитивног ПЦР теста примљен у болницу, добио је адекватну терапију, на коју је добро реаговао. На лични захтев пуштен је на кућно лечење, међутим, како је коронавирус непредвидив, његово здравствено стање се преко ноћи погоршало, па је поново примљен у болницу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Информер