Србија

НОВИ ДЕТАЉИ! Откривена истина о пословима којима се бавио убијени Ђокић: Ово је КЉУЧНА веза са ухапшеном браћом

Ко је све и због чега учествовао у ликвидацији трочлане породице Ђокић? Каква је улога синова ухапшеног Горана Џонића, брата од тетке убијеног власника мењачнице? Какву улогу су у овом гнусном злочину играли браћа Милошевић, који су ухапшени у петак? Сазнајемо све више одговора на сва ова питања, делимично и због тога што су мештани села Моравац коначно почели да откривају све што знају.

Фокус полиције је, како сазнајемо, проналажење свеске Ђокићевих дужника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

‒ То је доказ од круцијалне важности. Спискови који су пронађени нису релевантни јер су стари и они не откривају било какву повезаност са убицама – говоре нам извори из Моравца.

Иако о томе готово да нико из Моравца не жели да говори, извор Објектива из Алексинца открива да је Горан Ђокић заиста давао паре на камату.

‒ Тек након његовог убиства људи су почели о томе мало слободније да говоре. Немогуће је радити поштено, а имати толики новац. Знам чак и да је мењао новац по повољнијем курсу појединим власницима фирми, али и некима који држе бензинске пуме. Радио је то на црно, да би избегли плаћање пореза. Позајмљивао је и велике количине новца, уз камату између 20 и 30 одсто. Био је јако прецизан у том послу – тврди саговорник Објектива из Алексинца.

У току је и потрага за пиштољем који је Ђокић имао. У његовом стану у Алексинцу пронађена је футрола и муниција, али не и сам револвер.

‒ По граду се све више говорка да је то оружје Горан стално носио са собом. Плашио се за своју безбедност, па логично звучи да га је имао код себе и у ноћи када је убијен – открива нам комшија Ђокића из Алексинца који је инсистирао на анонимности.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс