Србија

Нови детаљи! УБИЦЕ ЂОКИЋА ЦРВЕНИМ АУТОМ ПОБЕГЛЕ СА МЕСТА ЗЛОЧИНА? Полиција иде од куће до куће само са једним питањем!

Према наводима мештана, данашње присуство полиције у Моравцу ипак није било само део рутинске потраге за извршиоцем, већ су се бавили конкретним трагом

Како сазнајемо у изворима из истраге, појачано присуство полиције у Моравцу део је опсежне истраге незапамћеног злочина. Полиција чешља терен и буквало иде ок куће до куће. Како су мештани Моравца рекли, они се распитују за мали црвени аутомобил. Да ли неко од мештана поседује такав..Ко га вози?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Распитивали су се за неко мало црвено возило, да ли га је неко видео, да ли неко од нас има такав аутомобил. Претпостављам да је то возило вероватно примећено на снимцима видео камера које је полиција узела. И раније се помињао неки црвени аутомобил као сумњив, али од јутрос га баш траже – казао је један становник овог села.

Не може ни мува да пролети

Припадници Интервентне бригаде ПУ Ниш, алексиначка и саобраћајна полиција рано јутрос ушли су у Моравац. Саобраћајна полиција поставила је возила на улаз у село из правца Житковца, мада није било заустављања аутомобила нити контролисања возача, приметно је било да се прати ко улази и излази из овог места.

Око поднева, саобраћајна полиција преместила се у супротни правац, односно на излаз из Моравца ка Тешици. Истовремено, два полицијска комбија стајала су на раскрсници главног пута кроз Моравац и путељка који води ка тзв. Дудиним Барама, месту где су 2. октобра пронађена тела Горана Ђокића, његове супруге Гордане и двадесетпетогодишње ћерке Лидије.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс