Србија

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Ћерки и оцу мобилни угашени исте секунде, а ево коме је Лидија око поноћи послала поруку

Досадашња истрага убиства породице Ђокић из Алексинца показала је да су Горанов и Лидијин телефон угашени у исто време, око три сата ујутру, али уређаји нису пронађени!

Да подсетимо, власник мењачнице Горан, његова супруга Гордана и ћерка Лидија, пронађени су мртви јуче, шест дана након нестанка, у атару села Моравац из кога су и кренули. Најпре је, јуче ујутру, у селу Тешица, скривен у шибљу, пронађен њихов аутомобил „пасат“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Гордана није имала телефон, а Лидија је око поноћи комуницирала са другарицом. Размењивале су уобичајене поруке из којих се није могло закључити да је Лидија у опасности. И Горан је око поноћи имао комуникацију са неким везано за посао, али ни ту није било ништа сумњиво. Међутим, око три сата, њихови телефони су угашени исте секунде – каже извор упознат са истрагом и додаје да телефони породице нису пронађени, те се не зна да ли су остали у спаљеном „пасату“, или их је ликвидатор бацио негде успут:

– Интересантно је да је ауто последњи пут снимљен око 2 сата ноћу, а да су телефони престали да раде чак сат времена касније.

Подсетимо, полиција је јуче пронашла запаљен аутомобил породице Ђокић, за којом се трагало пуних шест дана, а онда су детаљном претрагом терена, готово 10 километара даље у шибљу, пронађена тела.

Како се незванично сазнаје, јасно су се видела два тела у шибљу, била су прекривена лишћем и гранама, те се чекало да на лице места стигну екипе форензичара како неки доказ случајно не би био нарушен. Форензичари су на овом месту затекли и треће тело.

Тела су пронађена у атару села Моравац, где су Ђокићи и били последње вечери, у недељу, некон чега је пријављен њихов нестанак.

Извор: Курир.рс/ Ј.И.