Србија

ОГЛАСИЛА СЕ ВЕСНА ДЕ ВИНЧА: Тражили смо да мисица која је показала ДВОГЛАВОГ ОРЛА одмах буде враћена са ТАКМИЧЕЊА!

Весна де Винча, власница агенција Мисс Yу, која годинама организује и учествује Изборе за мис Србије, огласила се за Курир, након што је у јавност испливала скандалозна фотографија српске мисице која показује двоглавог орла, симбол тзв. велике Албаније.

– Затечни смо и збуњени тиме што смо и ми видели. Контактирали смо нашу представницу и она нам је послала обавештење које је поставила на свој Инстаграм профил. Након тог чина, и ми смо, а и Валентина тражили од организатора да буде враћена са такмичења – поручила је Де Винча за Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, на друштвеним мрежама појавиле су се шокантне фотографије српске мисице интерконтинентал Валентине Петровић, која се сликала са мисицама Албаније, Црне Горе и тзв. Косова, где су све четири девојке показале албанског двоглавог орла.

На Инстаграм налогу, огласила се и Валентина:

„Желим јавно да се огласим поводом слике која кружи друштвеним мрежама! У налету еуфорије поводом журке била сам позвама да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и девојке су ме у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо, нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност.

Желим да се извиним свим приипадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, мојој породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадању у замку туђе лоше намере. Ја волим и бодрим своју државу и њене вредности. Наша држава је једини симбол који носим у срцу. Једноставно нисам размишљала када је дошло до овог чина.

Јако, јако ми је жао, зато поред дубоког извињења донела сам одлуку да од организатора тражим дозволу да напустим такмичење и тим чином олакшала себи тренутни притисак који носим.

Баш се кајем, али просто то се непромишљено десило. Тешко ми падају све поруке и критике, али у праву сте. Извините, надам се да ћете ме разумети.“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Valentina Petrović (@valeryview)

Извор: Курир.рс/С.М.