Србија

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ МИСИЦЕ: „Полудео сам кад сам видео шта је урадила! Ми смо једна нормална српска породица, ја сам БИО У РАТУ“

Фото: Инстаграм принтскрин

Након фотографија српске мисице Валентине Петровић, која је, позирајући са представницама Албаније и такозване државе Косово на светском избору лепоте у Египту, показала двоглавог орла, симбол „велике Албаније“, уследила је лавина коментара у јавности.

Њен отац Александар Петровић огласио се, те покушао да оправда ћерку, истичући да ни сам не зна шта јој се догодило да тако поступи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Она дете појма нема, несвесно је то урадила, није размишљала, то је сад једна катастрофа. Моја Валентина је врло српски настројена, кад морам овако да кажем, а морам да би је разумели. Дакле, ми славимо славу Светог Николу, то је наша традиција, водицу светимо у кући, тата јој има стотину фотографија испод четничке заставе, значи, ми смо једна нормална српска породица – рекао је Петровић за „Републику“ па додао:

– Валентина ме назвала, плачући на телефон, говорећи ми: „Тата, шта сам урадила“, а ја сам јој рекао: „Сине, урадила си нешто што није требало.“ Ја сам први полудео кад сам видео, ја сам био у рату, ако је ико за ову земљу дао, ја сам. Ово је катастрофа по дете, ја сад морам њу психички да средим. Ово је потпуно један безазлен случај, она је рођена у српској породици, чачанској, завршила је основну школу и гимназију у Чачку, зар треба децу да оптерећујемо у ова времена таквим стварима. То је све безазлено, то су све девојке у питању, нема разлога да се ту своја земља доводи у питање, наопако стварно.

Мисица се данас огласила поруком коју је поделила на свом Инстаграму, а коју је очигледно написао њен пријатељ.

– Замолио бих све људе који разапињу ову девојку да мало осуде себе па тек онда друге. Три прста нису једини симбол Србије, већ и вера. Колико пута само у време поста чује да оне „србенде“ псују Бога, хлеб, матер, као да је то све нормално, али зато ајде одмах да усе*емо девојку која је случајно показала, шта је показала. Погледајте прво своје понашање, па коментаришите туђе. Лицемерје је много гора срамота него њена грешка – пише у објави коју је поделила мисица, са којим се у потпуности слаже, те је и додала емотикон срца.

– У налету еуфорије поводом журке била сам позвана да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и оне су ми у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо. Нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност. Желим да се извиним припадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадања у замку. Ја волим и бодрим своју државу – навела је Петровићева раније поводом ситуације у којој се нашла.

Извор: Блиц