Србија

Открила све! ЖЕНА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Мој супруг је у то време био у кући, шта бих ја својој деци купила од тих пара?

СУПРУГА једног од браће „Јојке“ каже да су њен муж и његов брат криминалну прошлост оставили иза себе.

Мој муж може да буде и овакав и онакав, али не може никоме да одузме живот. Он има емоције, то је човек са два детета, такав је и његов брат. Не знам шта нас је ово снашло, никакав контакт са човеком који је њих уплео у причу никада нисмо имали. Ово је као један филм, један кошмар који никако да престане, катастрофа за целу нашу породицу. Сви докази су на њиховој страни, мој супруг је у то време био у кући, имамо видео надзор, његова невиност ће бити доказана биолошким или неким другим доказима, истина ће изаћи на видело, знам да ће то бити дуг пут, али ће се сазнати – казала је узнемирена жена која није желела да јој се помиње име.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Признаје да су и њен муж и његов брат имали проблема са законом, али не због дела сличних оном за који се сада терете и наглашава да су они криминалну прошлост оставили иза себе.

– Они су познати овде у селу, баба и деда су им живели у иностранству 45 година, и родитељи, имућна су породица и они су дуго били ван земље. Возе добре аутомобиле, познати су и у граду, јесу имали криминални досије, али то је од раније. Ако си једанпут у животу погрешио, то не значи да за сваку глупост која се деси полиција треба да ти куца на врата. У Србији чак, сем брзе вожње, ниједно дело немају, а медији их представљају као да имају дебео досије у полицији. Које дело, који досије, не знам стварно одакле то. Јесу лежали затвор у Шведској и један и други, али одлежали су своју казну, један 2008. а други 2011. године. И то што су лежали нема везе са оваквим гнусним чином, ми смо финансијски стабилна породица, нама паре нису потребне, посебно на тај начин, да некоме уништиш породицу. Па шта бих ја својој деци купила од тих пара, шта бих им донела кући? – огорчено каже супруга К. М.

Подсећамо, судија за претходни поступак Вишег суда у Нишу на предлог ВЈТ одредио је вечерас притвор до 30 дана браћи К. М. и К .М. из алексиначког села Моравац, који су познати као браћа „Јојке“.

Осумњичени Горан Џонић је браћу, познату под надимком „Јојке“, окривио да су га присили да убије и опљачка блиског рођака.

За убиство Ђокића, његове супруге Гордане и 25-годишње ћерке Лидије, чија су спаљена тела пронађена 2. октобра у атару села Моравац, окривљени су и Џонићеви синови М. Џ. и С. Џ.

 

Извор: Новости.рс