Србија

ОВО ЈЕ ИЗЈАВА ОЦА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО ЂОКИЋА! Отишао је и није се више вратио! Немам шта да кажем!

Ухапшени мушкарац, који је осумњичен за учешће у убиству породице Ђокић је њихов рођак са иницијалима Г. Џ., иначе његов брат од тетке!

Како се наводи, Горан и ухапшени били су веом блиски, познавали су се целог живота, а међу њима никада није било проблема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, реч је о бившем ватрогасцу у пензији. Често је прао Горанова кола, пошто он није имао поверења у раднике перионице све због сефова које је држао у аутомобилу.

Према наводима, Г. Џ. је, унапред све испланирао, припремио нафту, нашао рупу где ће закопати тела, одвео их тамо, убио и запалио

У време када су нестали Ђокићи отац наводног убице Града Џонић, иначе брат од тетке убијеног Горана Ђокића, говорио је за Курир.

Он је навео да је као и сви узнемирен због нестанка целе породице, и да се нада да ће их пустити, ко год да их је отео.

– Надамо се да ће их ти терористи пустити – рекао је тада.

Након хапшења његовог сина, који се сумњичи за убиство целе породице и својих рођака, несрећни отац изјавио је да нема шта да каже.

– Били су овде код нас полицајци, он је ухапшен као осумњичени али ми не знамо ништа. НИшта ми нису рекли, нити знам, нисам био ту док се то догађало. Јуче је ухапшен. Не знам како је дошло до свега тога.

– Били су полицајци са њим, неку су контролу вршили и са њима је отишао. Отишао је и није се више вратио. Немам шта друго да кажем – рекао је отац осумњиченог.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс