Србија

Ово су нови детаљи истраге! ЕВО ГДЕ СУ КРЕНУЛИ ЂОКИЋИ: Клупко се одмотава!

Истрага убиства трочлане породице Ђокић за сада, наводно, иде ка томе да је Горан Џонић деловао сам.

Џонићу је одређен притвор, као и браћи коју је означио као саучеснике, а надлежни органи утврдиће ко је од њих и на који начин учествовао у злочину који је потресао Србију. Тренутно су иза решетака и Џонићеви синови, који имају алиби за кобну ноћ када је убијена и спаљена породица Ђокић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор из истраге наводи да је могуће да је Џонић делао сам, јер је био упућен у уништавање тела ватром и познавао је забачене делове око Јужне Мораве пошто је био пецарош.

Био је близак са убијеним Гораном Ђокићем, који му је био брат од тетке. Наводно, знао је и да Ђокићи у повратку од Горанове мајке увек свраћају на један природни извор лековите воде, за коју су мештани причали да је благотворна за здравље. Зато је, наводе медији, и знао да ће породица „пасатом“ скренути на раскрсници која не води директно ка њиховој кући.

Сахрана породице Ђокић

Балистичари су обавили анализу Џонићевог пиштоља, а ДНК трагови пронађени су на новцу и платненој врећи закопаним на имању једног од Џонићевих синова.

Истрага је проширена против окривљене браће К.М. и А.М, поднет је предлог за одређивање притвора, али извори блиски истрази наводе да није искључено да је Џонић дуговао новац тој браћи, и да их је због тога означио као саучеснике.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Блиц