Србија

Приведен осумњичени за убиство ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ

Осумњичени за убиство породице Ђокић, Горана, Гордане и њихове ћерке Лидије из Алексинца приведен је вечерас.

Ову информацију потврдио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Убиство породице Ђокић је згадило и узнемирило читаву Србију. Изведено је на професионалан, стрпљив, методичан начин и очигледно је дуго припремано. Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника Полицијске управе за град Ниш, припадника Полицијске управе за град Београд, посебно његовог 3. Одељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу, успели смо да дођемо до једног лица за кога основано сумњамо да је учествовао у монструозном убиству породице Ђокић – изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин, који је заједно са помоћником директора полиције и начелником Полицијске управе за град Београд Веселином Милићем, у Нишу разговарао са припадницима полиције који раде на расветљавању убиства породице Ђокић.

Министар Вулин је нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ