Србија

Шокантне тврдње! ИМЕНА УБИЦА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ ИМАЋЕМО ЗА НЕКОЛИКО ДАНА: Убице су професионалци, знали су где је СКРИВЕН НОВАЦ

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Гостујући у Пулсу Србије, Ратомир Антоновић из Центра за безбедност, истраге и одбрану рекао је да мисли да ће полиција ускоро расветлити убиство породице Ђокић као и да ћемо ускоро имати имена починиоца.

– Породица Ђокић је очигледно била жртва организоване криминалне групе. О професионалности овог кривичног дела сведочи и сам начин. Тела су спаљена, дело се догодило на месту где није била покривеност камерама. Знали су на прави начин да сакрију трагове, знали су и где је сакривен новац. Криминалци се итекако припремају за извршење ових кривичних дела, јако је комплексно ући у траг. Имали смо оваквих случајева, али не много. Мислим да ће полиција расветлити ово кривично дело и ускоро ћемо имати имена – рекао је Антоновић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, полиција је у суботу пронашла спаљена тела власника мењачнице из Алексинца, Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане (56) и њихове ћерке Лидије (25), шест дана од нестанка, у рупи у атару села Моравац, 12 километара даље у селу Тешица био је њихов аутомобил „пасат“, који је такође спаљен.

Након завршене обудкције резултати показују да су чланови породице Ђокић убијени из ватреног оружја.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Курир.рс