Србија

ШОКАНТНО! Била на полиграфу због УБИСТВА породице Ђокић: Ево које нове детаље је Верица ОТКРИЛА полицији

Према незваничним сазнањима, до сада је саслушано десетак особа

Коцкице се полако слажу. Обдукција тела Горана, Гордане и Лидије Ђокић показала је да су чланови породице из Алексинца убијени из ватреног оружја. Према незваничним информацијама, сумња се да су власник мењачнице „Лики”, његова супруга и ћерка убијени у аутомобилу који је касније спаљен, а којим су се Ђокићи кретали у ноћи нестанка. Тек после егзекуције њихова тела су спаљивана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је пронашла и један важан доказ. Незванично, на месту на ком је запаљен „пасат” Ђокића пронађена је чаура. Ово је посебно битан траг пошто се веровало да су убице покупиле све чауре са места злочина, а познато је да балистичким вештачењен може да се идентификује оружје из којих су чауре испаљене, пошто су бразде на њима јединствене.

Према незваничним сазнањима, до сада је саслушано десетак особа и сви су прошли полиграф. Међу њима је, како сама открива за Објектив, била и Верица, чија је ћерка пријавила нестанак породице Ђокић.

– Свекрва и ја смо биле пре неки дан, биле су и моје ћерке са нама. Дале смо изјаве о томе када смо их последњи пут видели, шта смо причали. Исто тако су били и Горданини отац, браћа и породица. Страшно је када само помислим да нам је то био последњи пут да смо их видели. Сећам се да смо, вече када су нестали, Гордана и ја седеле на кревету и причале, а остали су били у горњој кући. Када је видела да је нешто мало пре поноћи, рекла ми је: „Деверична, тебе чека посао сутра, а види колико је сати. Крећемо ми полако..” – открива нам Верица.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс