Србија

ШОКАНТНО! Горанова мајка открила ПРАВИ МОТИВ убиства Ђокића: Уверена да је њен син са собом носио једну ствар

Стојанка Ђокић, мајка убијеног власника мењачнице Горана Ђокића (57), рекла је за Објектив да су њен син, снаја Гордана (56) и унука Лидија (25) убијени искључиво због новца и истакла да убице вероватно нису из њиховог села Моравац. Она је навела да су егзекутори који су отели и зверски побили њену породицу однели вероватно више од 50.000 евра од њеног сина.

‒ То је урадио неко са стране само због новца, други разлог не видим. Мислим да су узели много више од 50.000 евра. Мој Горан је продао кућу и радио да би Лидији купио стан у Нишу. Сто посто је са собом носио новац, чим није нађен. Не знам где је држао новац јер се он нама није о томе поверавао. Он је праћен по Алексинцу – рекла је Стојанка, коју у Моравцу зову и Шојка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећна жена каже да сваки дан иду на гробље, али да јој није пало на памет да дигне руку на себе.

‒ Нисам хтела да се отрујем. Рекла сам: “Зашто и ја да живим када њих нема.” Али имам другу унучад, од другог сина, који је пре умро од рака и за њих морам да живим. Идемо сваки дан на гроб, шта ћемо јадни. Желим само да се нађу те животиње које су их убиле – казала је неутешна Горанова мајка за Објектив.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс