Србија

Србија у неверици! ПРОГОВОРИЛИ СИНОВИ ГОРАНА ЏОНИЋА! Рођени отац нас је сместио! Ево како објашњавају закопане паре!

Фото: Фејсбук принтскрин

Стефан и Милан, којима је одређен притвор због смрти породице Ђокић, жале се цимерима и тврде да немају везе са злочином

Поред Горана Џонића (54), ватрогасца у пензији из Моравца, главноосумњиченог за убиство брата од тетке Горана Ђокића (57), снаје Гордане (56) и братанице Лидије (25), у притвору се већ седам дана налазе и његови синови, Стефан и Милан, против којих је Више јавно тужилаштву у Нишу покренуло истрагу због сумње да су починили тешко убиство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор Курира упознат са случајем каже да су браћа Џонић након хапшења у потпуном шоку и неверици.

Различите ћелије

– Они су у притвору у различитим ћелијама, посећује их адвокат, кога су добили по службеној дужности. Обојица тврде да немају везе с троструким убиством и за свој тренутни положај криве оца – прича нам извор.

Он додаје да се Милан и Стефан Џонић жале својим цимерима да их је у све увалио рођени отац.

– Момци су у чуду. Кажу да не могу да верују да их је наместио рођени отац. Они верују да ће ускоро бити пуштени и уверавају све око себе да им је притвор одређен искључиво на основу исказа њиховог оца, који је указао на њих као могуће саучеснике – објашњава саговорник.

Наш извор подсећа и да су браћа на саслушању у тужилаштву, које је обављено у суботу, тврдила да немају никакве везе са смрћу својих рођака, као и да нису знала да је њихов отац умешан у масакр.

– Стефан, који је запослен у Војсци Србије, рекао је да је у ноћи убиства, 27. септембра, био на послу у бази у Медвеђи и да за то има и сведоке, а да је 10 дана пре злочина провео у Нишу на лекарским прегледима, јер је планирао да иде у мировну мисију у Либан. Наводно, он је рекао и да је његов тата имао кључ од његове куће и да зна да је он откључавао молерима – подсећа саговорник и додаје да из Стефановог исказа произилази да он уопште није био у Моравцу када су Ђокићи убијени.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир.рс