Србија

Србија у шоку! МОНСТРУМ СЕ БРАНИО ОВИМ РЕЧИМА ЗА СИЛОВАЊЕ ЋЕРКЕ – Не видим у чему је проблем, спремао сам је за брак!

Отац С. К. (39) месецима се иживљавао над дететом, ћерку је једном силовао и на гробљу! Монструм има петоро деце, а кад су га ухапсили, рекао је: Дајте да платим казну и да идем…

Педофил С. К. (39) из једног села у околини Петровца на Млави ухапшен је због сумње да је пуна три месеца силовао своју дванаестогодишњу ћерку (12), уверавајући је да је тако припрема за брак! Монструм се над дететом иживљавао у породичној кући, а једном чак и на гробљу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када је ухапшен, судији и полицајцима је рекао: „Не знам зашто ме малтретирате, дајте да платим неку казну и да идем“?!

Опасан психопата

Језиво иживљавање над девојчицом откривено је када је рођак ове породице видео поруке које је С. К. остављао пријатељима на Фејсбуку!

– Осумњичени је на Фејсбуку у својим порукама детаљно описивао где, шта и како је радио детету. Он се поверио пријатељима да га ћерка више од три месеца орално задовољава, али да никако није успео да је дефлорише, јер му се стално отима!? Осумњичени је у порукама такође навео да га је дете најчешће задовољавало у породичној кући… – открива наш извор из истраге и додаје:

– Својим болесним пријатељима на Фејсбуку С. К. је написао да му је посебан доживљај био када га је ћерка орално задовољавала на локалном сеоском гробљу. После тих речи послао им је чак и фотографије голе ћерке.

Након ових сазнања полиција је одмах кренула у акцију хапшења, а осумњиченог С. К. је затекла на породичном имању.

– Када су му инспектори рекли зашто су дошли по њега, он се правио као да ништа не разуме и почео је да се љути и бесни на полицију. Суочен са доказима који су прикупљени против њега, С. К. је на запрепашћење тужиоца и полиције на саслушању изјавио: „Не видим у чему је проблем?! Имао сам секс са ћерком. Учио сам је како да се понаша у браку! То је све потпуно нормално! Дајте да платим казну па да идем кући“… – преноси наш саговорник.

Судија за претходни поступак одредио је једномесечни притвор С. К. због сумње да је починио кривично дело обљуба детета злоупотребом положаја, за које је запрећена казна од три до 12 година робије. Осумњичени ће у наредном периоду бити послат на психијатријско вештачење како би се утврдило да ли има неких психичких проблема.

Мештани овог села (име познато редакцији) репортерима Информера су испричали да је С. К. пре три године оставила жена и да је остао сам да живи са петоро деце, од којих је двоје малолетно.

– Они су живели од социјалне помоћи иако је комшија имао имање од безмало два хектара. Осим што је обрађивао ту земљу он је ишао и у надницу и све је изгледало као да се бори да својој деци обезбеди боље сутра. Ко би рекао да је способан да силује рођену ћерку!? То је најгори ужас и за то треба да иде у затвор, треба да баце кључ од ћелије и да сви забораве на њега – прича један од комшија ухапшеног С. К.

Иначе, двоје малолетне деце након привођења њиховог оца смештено је у хранитељске породице.

Сликао и подводио ћерку мигрантима

Влајко Јовић (44) из Банатског Новог Села у априлу 2021. године правоснажно је осуђен на 20 година робије јер је силовао ћерку (17), све то снимао и још ју је и подводио мигрантима! Монструм је имао чак и заједничке љубавнике са ћерком и убеђивао ју је да би била сјајна порно-глумица!

Отац из пакла је од краја 2019. до априла прошле године у више наврата обљубио ћерку у својој кући. Током секса тражио је од ње да држи укључену камеру на мобилном телефону, а тај снимак је потом објавио на Фејсбуку, уз поруку: „Врата су вам отворена. Коштаће вас 2.000 динара за ноћ.“

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс