Србија

Србија у шоку! ПРЕБРОЈАНИ ЕВРИ ИЗ СЕФА ДИЈАНЕ ХРКАЛОВИЋ: Ево колико је пара држала у стану!

У сефу који је пронађен са око 50.000 евра претпоставља се да је био само мањи део новца који бивша државна секретарка поседује

БЕОГРАД – У екстремно луксузном стану бивше државне секретарке МУП-а Дијане Хркаловић полиција је у сефу пронашла око 50.000 евра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након саслушања Хркаловић је смештена у притворску јединицу у којој је сама. Током пријема у притворску јединицу Централног затвора она није комуницирала, повремено су јој се тресле руке.

Приликом синоћњег претресала полицију је шокирала размера луксуза који су затекли у стану Хркаловићеве. У сефу који је пронађен са око 50.000 евра претпоставља се да је био само мањи део новца који бивша државна секретарка поседује, а који јој је користио за свакодневне трошкове и евентуално „прву помоћ“.

Стан Дијане Хркаловић наводно одише енормним богатством у сваком квадрату. У стану има сауну, на тераси фонтану, а намештај је најмодернији луксузни италијански.

Дијана Хркаловић ноћас је пребачена у притворску јединицу београдског централног затвора, а њој је одређено задржавање до 30 дана.

Бивша државна секретарка буквално није проговорила ниједну реч.

– Уопште није комуницирала, а по њеном понашању видело се да није очекивала привођење. Деловала је потпонуло као да је у депресији, тресле сујој се руке. Није плакала, али је деловало као да је на граници суза – каже извор.

Бивша државна секретарка је у карантинском делу Централног затвора у који се притвореници смештају од како је кренула епидемија корона вируса. Ту ће бити наредних 15 дана и имаће право на шетње од по 15 минута.

По пријему Дијана Хркаловић је добила ћебе, од прибора за јело пластични тањир и кашику.

Подсећамо, кривична пријава против Дијане Хркаловић заснива се на исказу њеног колеге Дејана Миленковића да полиција није на време доставила извештаје о отварању мобилних телефона пронађених након убиства Властимира Милошевића.

Како се наводи кривичном пријавом која је поднета против бивше државне секретарке МУП-а Србије Дијане Хркаловић, она се терети за дело трговине утицајем.

Кривично дело трговине утицајем починила је, према наводима из кривичне пријаве, током истраге у случају убиства Властимира Милошевића у јануару 2017. године у центру Београда, које је у јавности познатије као “убиство на шинама”. За то убиство првобитно је био оптужен Вељко Беливук, али је на крају ослобођен свих оптужби.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Блиц