Србија

СРПСКИ ДЕТЕКТИВ МИСЛИ ДА СУ ГОРДАНА И ЛИДИЈА БИЛЕ ТАОЦИ: Откривен главни мотив убиства породице Ђокић?!

Гргур се осврнуо на спекулације да је Горан код себе имао 100.000 евра, што су породице убијених оштро демантовале

Угљеша Гргур, први српски детектив и дипломирани правник, изнео је за Објектив могућу верзију убиства власника мењачнице Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане (56) и ћерке Лидије (25) из Алексинца. Он се осврнуо на спекулације да је Горан код себе имао 100.000 евра, што су породице убијених оштро демантовале.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

‒ Ко нама гарантује да се ти зликовци, а било их је најмање двојица, нису поделили када су видели да Горан нема новац са собом. Један је, претпоставићемо, остао са Горданом и Лидијом на месту где ће касније бити убијени, док је други вероватно кренуо са Гораном до стана и мењачнице, где се налазио новац. У том случају није ни требало да буде преметачине – објашњава детектив Гргур, па додаје:

‒ То такође објашњава и појаву њиховог аутомобила на видео-снимку ауто-перионице у селу Житковац у ноћи отмице, која се налази на самом излазу из села, на потпуно другом крају од места где су убијени – објашњава наш саговорник.

Гргур је категоричан да је једини мотив за убиство трочлане породице Ђокић у Алексинцу – новац.

‒ Њихов пређашњи живот не говори да би било шта друго могао бити мотив. Нико не би убио читаву породицу због камате или зеленашења, већ је искључиво једини мотив овде био да се они опљачкају – каже он.

Извор: Објектив/srbijadanas.com