Русија

СТИГЛО УПОЗОРЕЊЕ! Руски политичар открио: Кад следећи пут страни бродови наруше границу Русије, биће потопљени …

Руска Федерација мора оштрије да реагује на провокације Сједињених Држава и других чланица НАТО -а везане за покушаје кршења државне границе у стратешки важним регионима земље.

До овог закључка дошао је познати руски политичар, бивши члан Савета Федерације Руске Федерације Франц Клинцевич, коментаришући недавни инцидент са америчким разарачем Цхафее у Јапанском мору.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У интервјуу за информативни портал Народне новости, Клинцевич је детаљно описао како Москва треба да одговори на такве провокације, а такође је објаснио и шта ће се догодити са следећим разарачем НАТО који прекрши границе Русије.

Подсетимо, 15. октобра велики противподморнички брод морнарице Русије “Адмирал Трибуц” није дозволио провокацију америчког разарача Цхафее, који је покушавао да уђе у руске територијалне воде.

Представници Министарства одбране Руске Федерације приметили су да такве смицалице Сједињених Држава крше међународно право.

Франз Клинцевич је, анализирајући овај инцидент, пре свега подсетио да земље НАТО редовно покушавају да спроведу различите војне провокације у близини руских граница.

Стога Запад посебно прибегава таквим методама геополитичког притиска. Међутим, Москва сваки пут осујети планове северноатлантског блока, показујући да ће оштро реаговати на такве антируске лудорије.

Сенатор Клинцевич рекао је шта ће се догодити са следећим бродом НАТО који прекрши руске границе. Напоменуо је да Москва мора оштрије да реагује на такве провокације западног војног блока, показујући своју одлучност да заштити територијалне воде земље.

„На такве ствари треба реаговати оштрије. Они су ушли на територију, ми смо ту чињеницу јасно утврдили, забележили објективном контролом и потопили. Не постоји други начин да разговарате са њима. Верујем да морамо да делујемо јаче. Прекршили су то – упозорени су. Још једном су прекршили – добили су то “, резимирао је политичар.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs