Свет

Стравично! ЖИВЕЛИ СА ТЕЛОМ МРТВОГ БРАТА ГОДИНУ ДАНА У СТАНУ: Откривен узрок смрти дечака (9)

Дечак (9) из Тексаса претучен је до смрти пре око годину дана. Његова још три брата су остављена у стану у Тексасу да умру од глади.

Посмртни остаци дечака пронађени су када је његов најстарији брат (15), прошле недеље обавестио полицију да је његово тело у стану, преноси Mirror.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај 15-годишњак је такође рекао да у стану живи сам са својом млађом браћом од 10 и седам година, јер његови родитељи нису живели тамо неколико месеци, пренео је Click2Houston.com.

Неименовано дете је задобило вишеструке повреде тупим предметом које су довеле до његове смрти, саопштила је у уторак канцеларија судске медицине округа Харис.

Брајан Колтер (31) оптужен је за убиство дечака чија је мајка Глорија Вилијамс (35) до сада оптужена терети за повреду права детета непружањем медицинске помоћи и напуштањем.

Када је полиција стигла у стан у којем је пронађено мртво тело дечака, открила је да су остали дечаци изгледали неухрањено и са физичким повредама – што је довело до тога да су сва тројица одведена у болницу на преглед.

Извор ABC13 рекао је да је седмогодишњак имао преломе лица.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Mirror

Ознаке