Србија

УДАРНА ВЕСТ! МИСТЕРИЈА СЕ НАСТАВЉА, ПРОНАЂЕН АУТО ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ? Запаљен пасат поред Мораве!

ТРНАВА – Код моста у атару села Тешица, према Трнави, десно од пута поред Мораве, пронађен је запаљен ауто марке „пасат“.

Како Курир незванично сазнаје, тела у запаљеном аутомобилу нема а сумња се да је реч о ауту који припада несталој породици Ђокић за којом се трага већ пуних пет дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Горан, Гордана и њихова ћерка Лидија последњи пут су виђени у селу Моравац где живи Горанова мајка у понедељак 00.20 сати кад су кренули ка својој кући у Алексинцу.

Међутим, нису ишли уобичајеним путем односно нису скренули на првој раскрсници, већ су се запутили контрапутем. Последњи пут их је уочила камера у селу Тешице које је неких осам километара од Моравца и то два сата касније!

– У тих 120 минута се догодила мистерија. Прво иду асфалтним путем, прелазе на макадам, па поново на асфалт. Или су ишли преко њива или је возило стајало. Камера нису после и пре тога регистровале неко пратеће возило. Претпоставка је да су ишли алтернативним путевима ка Нишу – објављено је у јутарњем програму ТВ Пинк.

Родбина: Мислили смо, наћи ће их…

У неизвесности смо, сваким даном нам је све теже и теже. Онај дан када смо пријавили нестанак, мислили смо – наћи ће их. Надали смо се и јуче, и данас, сваки дан се надамо. Пети дан је прошао откад их нема, то је стварно страшно – казала је за Блиц Верица Ђокић, снаја Горана Ђокића из Алексинца који је са супругом Горданом и ћерком Лидијом нестао 26. септембра.

Тог дана, у недељу, Ђокићи су били код његове мајке Стојанке у Моравцу која живи са снајом Верицом, како би правили зимницу. Отишли су у поноћ, али кући у Алексинац нису дошли. Стварно чудновато, троје људи да их нема, катастрофа. Нико не зна шта је било. Били су код нас у недељу, али није било ништа сумњиво. Отишли су као и сваки викенд кад оду, није то први викенд. Били су до поноћи, они некад седе и до два и до три часа иза поноћи, па ништа – каже Верица.

Она каже да се не зна шта се онда десило, али да Горан сигурно не би своје дете стављао у неку опасну ситуацију нити би ризиковао живот породице за случај да је неко њему претио.

Горан сигурно неће своје дете да ставља у позицију ако неко нешто има са њим. Да ризикује целу породицу да погину? То је ван памети – каже Верица. Верица каже да су и онда и Горанова мајка и у петак цео дан у полицији давале изјаве и да су поновили да је у недељу код њих све било у реду.

Ђокиће је на путу ка Алексинцу последњи пут снимила камера на аутоперионици у Житковцу у 00.10 часова, од када им се губи сваки траг. Нестали су на путу од Моравског моста ка Алексинцу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс