Свет

УДАРНО! ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ У ДАВОСУ НАЈАВИО ПАНДЕМИЈУ, САДА УПОЗОРАВА НА НОВУ: Немци већ почели припреме за катастрофу

Клаус Шваб, који је у Давосу пре неколико година најавио пандемију, која ће са собом донети карантине и општу вакцинацију становништва, сада упозорава свет на катастрофу која ће донети општи колапс струје и тоталну блокаду свих институција, болница, снабдевања…

Немци као Немци, већ су почели припреме. Власти савезне покрајине Северна Рајна-Вестфалија покренуле су кампању која би требало да припреми становнике за тотални нестанак струје.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Инструктори програма названог „Дан заштите од катастрофа“ подучаваће становнике Бона како да се снађу у случају да дуже време (неделјама) остану без електричне енергије.

Пре свега, како да загреју кућу уз помоћ свећа и кувају без струје.

Тим поводом Канцеларија за цивилну заштиту објавила је кратак видео у ком се наговештава како ће та обука изгледати. На снимку је приказана старија жена која на себи има неколико слојева одеће и која уз помоћ свећа и саксије загрева просторију у стану, а фолијом прекрива прозоре.

Паралелно са тим, у Бону ће, како наводи РТ, бити представлјена књига под насловом „Кување без струје“.

Немачка се, иначе, највише ослања на природни гас. Залихе гаса су, како пишу тамошњи медији, исцрплјене због неуобичајено хладне зиме и пролећа?! Недавно је настао и проблем

са обновлјивим изворима енергије. Енергија ветра је последњих година највећи произвођач електричне енергије у Немачкој, али је удео њене потрошње пао у првој половини ове године због одсуства ветра у ветропарковима, тврде немачки медији.

Извор: sputniknews.com