Регион

УДАРНО! „У обавези сам да Вас позовем да одступите, имате рок до 12 сати“

Бањалука — Председник СНСД Милорад Додик поручио градоначелнику Приједора Далибору Павловићу да је изгубио поверење својих страначких колега и грађана Приједора.

Српски члан Председништва БиХ је тим поводом Павловићу поручио да очекује да данас до 12 сати одступи с места градоначелника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Очекивао сам да ћу као председник странке, која Вас је заједно са грађанима Приједора довела до места градоначелника, чути или прочитати јасан деманти на садржаје које последњих дана можемо да видимо у јавности, а нису достојни функције коју обављате, ни година које имате. Пошто је изостало Ваше јасно ограђивање од садржаја које је јавност могла да види, а који нису дозвољени ни са становишта јавног морала ни правила понашања које СНСД негује, у обавези сам да Вас позовем да одступите с функције коју обављате“, истакао је лидер СНСД у писму упућеном Павловићу.

Без жеље да држи лекције о понашању, посебно изабраних функционера који обаваљају одговорне послове, Додик је нагласио да је Павловић у последњих неколико дана, објављивањем по њега компромитујућих фотографија, изгубио ауторитет и углед међу својим суграђанима који су га бирали и бацио љагу на хиљаде пристојних и одговорних чланова СНСД како у Приједору, тако и у остатку Републике Српске, написао је Додик,а преносе медији у БиХ.

Медији у БиХ су раније објавили бизарне фотографије Павловића из тоалета на којима он у чудном стању пије више таблета, повраћа и лежи поред вц шоље.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92/Танјуг