Свет

УЖАС! Ању (19) УБИЦА пресрео на минут од куће: Њено тело нађено у шуми, људи су имали само речи хвале за њу!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Ања Бланшард (19), студенткиња, мистериозно је нестала у октобру 2019. године, а њено беживотно тело пронађено је око месец дана касније, а власти су ухапсиле осумњиченог за њено убиство.

Несрећна девојка је одрасла у Хомвуду, Алабами, где су је сви познавали као вољену и брижну особу. Била је веома блиска са својом мајком Ангелом Харис, браћом и сестрама и њеним очухом – борцем тешке категорије, Волтом Харисом. Ана је такође била блиска са својим биолошким оцем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тог 23. октобра 2019. године, Ања је допратила свог брата Елијаха у кући у Оберну у Алабами, где су обоје похађали колеџ. Њих двоје су живели су 10 минута једно од другог.

Те ноћи, око 23 часова, Ањина пријатељица и цимерка, Сара чекала је Ању да се врати кући. У 23.09 часова послала јој је поруку:

Стижеш ли ускоро? – на шта је Ања одговорила, кратко:

– Да.

Међутим, пола сата касније, Ање и даље није било.

Забринута, Сара је поново послала Ањи поруку, око 23:38 и питала је да ли је можда изашла у град.

Ања је одговорила да је изашла са мушкарцем по имену Ерик и он је био неко кога је тек упознала.

Сара је проверила Анијину локацију, функцију телефона коју су увек делили, и претпоставила је да се дружи са пријатељима у стамбеном комплексу где су, у близини, живели други студенти.

Следећег јутра, Сара је приметила да Анија није дошла кући. Она се обратила Анијином брату, Елијаху, а он је заузврат позвао жену коју је Ања чувала, Корину Томас, која му је рекла да се Анија није појавила на послу.

Елијах је тада позвао своју мајку, Анђелу Харис, и свог очуха, Волта Хариса, рекавши им:

-Ања је нестала.

Узнемирена породица је одмах дошла.

Родитељи су очајнички тражили Ању од тренутка када су стигли у Аубурн. Свуда су се возили тражећи њене трагове, а улазили су и у дворишта људи. Такође су замолили јавност за помоћ на телевизији и друштвеним мрежама.

Људи у локалној заједници су реаговали организовањем потраге и бдења.

А онда је 25. октобра 2019. године Анијин ауто пронађен око 55 километара од Аубурна, у стамбеном комплексу у Монтгомерију у Алабами. Полиција је саопштила да докази изнутра указују на то да је Анија озбиљно повређена.

Потом је, 28. октобра полиција објавила слике Ање од ноћи када је нестала. Видео је направљен из продавнице на бензинској пумпи која се налази на само минут од њеног стана. Полиција каже да је стала да купи чипс око 23:21 х.

Полиција је 6. новембра 2019. године објавила видео снимке са надзорних камера и кренула у потрагу за сумњивим лицем, односно мушкарцем који је био на бензинској пумпи отприлике у исто време када је тамо била и Ања. Човек са камера је идентификован следећег дана као Ибрахим Јазид, 30-годишњак из Монтгомерија у Алабами, са дебелим досијеом.

Он је потом ухапшен и оптужен за отмицу.

Детектив Џош Миксон из Полицијске управе је сведочио током саслушања да је сведок који је био на бензинској пумпи у ноћи када је Ања нестала рекао полицији да је мислио да је видео како је непознати мушкарац угурао Ању у своје возило.

Онда су, 25. новембра, истражитељи пронашли људске остатке у шумовитој области округа Мејкон у Алабами. Два дана касније, саопштавају да остаци припадају Ањи Бланшар.

Ибрахин је потом отпужен за отмицу, али и тешко убиство.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: cbsnews.com

Ознаке