Србија

Ужас! Од “пасата” остала само олупина! ЈЕЗИВ ПРИЗОР! Ево како је изгледао аутомобил породице Ђокић! (ВИДЕО)

После петодневне потраге и шестодневног нестанка припадници МУП Србије јуче су у атару села Моравац пронашли три тела нестале породице Ђокић из Алексинца

Подсетимо, јуче је, пре проналаске тела, пронађен и њихов аутомобил који је спаљен.

Полиција и од јутрос чешља терен на подручју Алексинца у потрази за доказима који би могли да открију ко је и како убио трочлану породицу Ђокић.

Како каже извор из истраге, полиција са правом сумња да овај стравичан злочин није дело једног човека, већ, врло могуће, организоване групе.

Сумња се да је убица имао једног, а врло могуће, и више помагача.

Евидентно је да је стравичан злочин починио неко ко добро познаје терен, с обзиром на где су пронађена тела и возило.

Подсетимо, породица Ђокић је кобне ноћи била код Горанове мајке на вечери, а десетак минута иза поноћи кренули су ка свом дому у Алексинцу. До тамо, међутум, нису никада стигли. Траг им се изгубио у близини гвозденог моста на излазу из села Моравац.

Према незваничним наводима из истраге троје Ђокића су познавали свог убицу. Они су га, како се сумња, кобне ноћи и повезли.

Према незваничним сазнањима, тела су изгорела до непрепознатљивости, а наводно су жртве идентификоване на основу накита.

Први резултати истраге показују да су Ђокићи убијени из користољубља. Горан је држао мењачницу у Алексинцу и знало се да породица има новца.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости/Информер