Свет

Ужас! ШЕСТОГОДИШЊУ ТАМАРУ УБИЛА ЗМИЈА ИЗ ВЦ ШОЉЕ! Отровница нанела детету смртоносни угриз, РОДИТЕЉИ ЗАТЕКЛИ ЈЕЗИВ ПРИЗОР!

Девојчица није видела отровницу, која се увукла у купатило породичне куће, све док није села на WC шољу, након чега ју је она угризла и нанела јој смртоносну повреду.

Шестогодишња девојчица Тамара Абдул Рахман из Саудијске Арабије умрла је у мукама након што се у купатило њене породичне куће увукла отровна змија и ујела је након чега детету није било спаса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након напада змије родитељи су хитно одвели дете у Азир централну болницу у граду Аби, али иако јој је стање испрва било стабилно, оно се нагло погоршало, па јој није помогло ни премештање на интензивну негу.

– Била је толико срећна што се коначно враћа у школску клупу и што ће видети другове након што су у земљи укинуте епидемиолошке мере – испричао је Тамарин очајни отац, откривши да је застрашујућа животиња бил у WC шољи и да је зато девојчица није приметила све док је она није ујела.

– То је била Алахова жеља – додао је он кратко и истакао како никад не би ни сањао да ће змија ући у кућу, посебно у граду Аби где оне нису тако чести „посетиоци“ кућа.

– Умрла је икао су лекари учинили све за њу. Верујем у Алаха и задовољан сам са свим што нам је наменио – истакао је девојчицин отац.

Иначе, Саудијска Арабија је позната као станиште многбројним врста змија и отровница и неотровница. Прошле недеље је један мушкарац ослепео од последица уједа који му је задала црна краљевска кобра. Она га је угризла двапут и лекари су му рекли да је имао много среће што је преживео јер та врста змије у себи има довољно отрова да убије 20 мушкараца одједном.

Такође, прошлог месеца је један Саудијац, који је тврдио да је отпоран на змијски отров, умро након што га је ујела црна кобра.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс