Русија

Ужас! ТРИ СТУДЕНТКИЊЕ МЕДИЦИНЕ УБИЈЕНЕ СЕКИРОМ! Монструм запалио стан да прикрије трагове!

Истражни одбор Руске Федерације објавио је видео запис снимљен у близини зграде и у стану у којем се догодио стравични злочин

Троструко убиство догодило се у руској регији Оренбург смештеној на граници са Казахстаном када су у једном стану пронађена беживотна тела две девојке као и још један леш у дворишту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истражни одбор Руске Федерације објавио је видео запис снимљен у близини зграде и у стану у којем се догодио стравични злочин. На снимку се могу видети ствари у стану, попут лаптопа и књига.

Руски медији јављају да су у стану у граду Гај пронађена тела студенткиња са знаковима насилне смрти на телу. Девојке су имале 17, 18 и 19 година, а биле су студенткиње тамошњег Медицинског факултета и заједно су унајмиле стан.

Како јавља РЕН ТВ, девојке су усмрћене секиром након чега су починитељи покушали да прикрију трагове злочина запаливши стан. Жртве су наводно имале убодне ране и посекотине на прсима и стомаку. Полиција је привела једног мушкарца, али је он ослобођен јер се у време убиства налазио у Уфи, главном граду Башкирије

Правобранитељ за дечја права у регији Ангелика Линкова на Инстаграму је написала да су убијене девојке рођене у Републици Башкирији. Девојке су из Башкирије дошле да студирају у Гај.

Покушавамо да контактирамо њихове породице како бисмо помогли колико можемо. Професори хвале девојке за добро понашање и учење – рекла је правобранитељ.

Тужилаштво Оренбурга покренуло је истрагу о убиству.

 

 

 

 

 

 

Извор: SrbijaDanas.com/Jutarnji.hr