Србија

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА У МАЧВИ: Мајка се обесила, а син од шока и туге пресекао себи вене

Нико из села у Мачви не може да верује да су Марија Матић (65) и њен син Драган у истом дану изгубили животе – убивши се. Драган је, по повратку са посла, тражио мајку и угледао ју је обешену у пољском тоалету. Вероватно од шока туге узео је нож и пресекао себи вене.

Мештани Мачванског Причиновића у шоку су после данашње трагедије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Кад се видело и чуло шта је Драган учинио, позвали смо Хитну службу која га је преузела како би га превезла у Општу болницу у Шабац, али је искрвавио,успут и издахнуо -причају нам кошије.

-Помоћи му није било. Лекари су констатовали његову као и мајчину смрт неколико сати раније.

Матићи су, причају сељани, „мирни, тихи, скромни и повучени људи“. Никад ни са ким у селу нису били у спору и завади. Марија је млада остала без супруга, који је умро млад природном смрћу. Вредно је радила и подизала сина, финог, вредног и доброг и дечака, и момка и сада човека. Био је ожењен, па се развео, пишу „Новости“.

– Вратио се код мајке. Тешко је подносио развод. Мајка је делила, као и обично, муку са њим. И тај проблем који их је мучио није их променио у односу на комшије. Остали су смерни, тихи и мирни, у својим проблемима и мукама – кажу упућени.

Нико, међутим, није очекивао овако трагичан крај тих добрих људи…

Извор: Новости