Србија

Велика туга! ПРВА КОМШИНИЦА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ ОТКРИЛА НЕВЕРОВАТНЕ СТВАРИ: Ово су радили сваког јутра!

Истрага убиства трочлане породице Ђокић из Алексинца и даље траје даноноћно. Иако МУП још ништа званично није саопштио о убицама, незванично се наводи да се полако стеже обруч око починиоца и онога ко је типовао њихову ликвидацију. Правда ће бити задовољена, али бол и туга породице, пријатеља и мештана Алексинца никада неће проћи.

Потресну исповест за портал Srbijadanas.com дала је и радница локала до мењачнице која је била у власништву породице Ђокића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ово што се десило је страшно, сви смо затечени и не можемо да верујемо шта нас је снашло – рекла је комшиница и радница локала који се налази одмах до мењачнице коју су држали Ђокићи.

– Познавала сам Ђокиће, били смо комшије и о њима имам само речи хвале. Горан, Гордана и Лидија су нам се увек јављали и са њима никада није било проблема – дрхтавим гласом и у сузама додаје комшиница Ђокића за портал Srbijadanas.com.

Поводом трагедије у којој су животе изгубили чланови породице Ђокић, Гордана, Горан и Лидија, Општина Алексинац прогласила је данас Дан жалости, а заставе су спуштене на пола копља.

Ђокићи ће бити сахрањени данас у 13 часова на гробљу у Житковцу, потврдио је Новица Аритоновић, Горданин брат.

Подсетимо, породица Ђокић, Горан, Гордана и Лидија, отети су и брутално убијени у недељу нешто после поноћи. Њихови рођаци два дана касније приметили су да их нема, да су им телефони недоступни и да им је породична мењачница затворена, а стан закључан, те су њихов нестанак пријавили полицији. Полиција је у уторак кренула у опсежну потрагу за несталом породицом која је трајала све до суботе ујутру када је најпре, у атару села Тешица пронађен њихов запаљен аутомобил, а онда, десетак километара даље, на неприступачном терену и атару села Моравац, одакле су Ђокићи кобне вечери кренули, пронађена су њихова спаљена тела.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Srbijadanas.com