Србија

Велики обрт! ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ДУЖНИКЕ УБИЈЕНОГ ЂОКИЋА, ЈЕДАН ЈЕ ПОСЕБНО ИНТЕРЕСАНТАН!

Инспектори су током истраге убиства породице Ђокић из Алексинца дошли до неких дужника Горана Ђокића (57), који су саслушани у полицији, а испоставило се да је један мештанин Алексинца чак и робијао због напада на власника мењачнице.

Како извор Курира открива, инспектори су пронашли особе које су раније имале сукоб с власником мењачнице, који је многима позајмљивао новац, прича се и на камату, а посебно интересантан им је био човек који је 2016. физички насрнуо на Горана, због чега је наводно био осуђен и на затворску казну

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Није велика сума

– Син тог човека је пре пет година позајмио паре од Горана, није то била велика сума, али дечко ваљда није враћао на време, а Горан је инсистирао да му се новац по договору врати, јер је био изузетно педантан по том питању и наводно није толерисао кашњење. Због тога се с дужником неко време препирао, а једног дана му се на вратима појавио отац дужника и напао га металном шипком. Дошло је и до туче и тај мештанин је ваљда био осуђен на четири године затвора – прича за Курир извор упознат са случајем и додаје:

– После тога је градом кружила прича да је Ђокић након напада шипком рекао: „Кад ме је напао, имао је среће што ми је пиштољ био далеко, иначе бих ја сад робијао уместо њега“.

Пошто су 2. октобра у атару села Моравац нађена спаљена тела Горана Ђокића, његове жене Гордане (56) и ћерке Лидије (25), инспектори су један правац истраге усмерили и на Горанове дужнике, али и људе с којима је имао било какав сукоб. – Овај човек што је тукао власника мењачнице и због тога робијао није профил особе која би могла да почини троструко убиство. Он је већ саслушан у истрази и испоставило се да нема везе са злочином – каже извор. Он подсећа да је у протекле три недеље полиција обавила разговоре с више десетина особа које би могле да имају нека сазнања у вези с породицом Ђокић.

– Саслушани су и њихови рођаци, пријатељи, мештани, Горанови дужници до којих се дошло. Наводно сви до сада испитани су прошли полиграф – каже извор. Иако породица Ђокић није из криминогене средине и о њима сви рођаци и комшије имају лепо мишљење, све се гласније прича да је Горан давао паре на камату. – Истрага иде у више праваца. Осим Горанових контаката, полиција чешља и контакте његове ћерке и супруге – каже саговорник.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс