Србија

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ У ИСТРАЗИ! У породицу Ђокић пуцано из ДВА пиштоља?

На до сада прикупљеним доказима није пронађен ничији траг осим од Горана Џонића.
Према најновијим сазнањима из истраге, на породицу Ђокић пуцано је из два пиштоља.

Иако је у први мах изгледало да је хапшењем Горана Џонића стављена тачка на случај свирепог убиства породице Ђокић у селу Моравац, осумњичени је на саслушању признао да је имао одређену улогу у овом злочину, али је као саучеснике означио браћу Јојке, као и своју двојицу синова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако су убрзо ухапшени, они су понудили полицији алиби за кобну ноћи када су Ђокићи из Моравца кренули ка Алексинцу, одакле им се изгубио сваки траг, док полиција након више дана није пронашла њихова спаљена тела.

Осумњичени Џонић тако је у игру увукао више особа, наводећи да је блиске рођаке Ђокиће типовао криминалцима јер им је дуговао паре.

На парама украденим од Ђокића налазе се само Џонићеви отисци, а додатну конфузију у истрагу уноси и најновија чињеница, да су Горан, Гордана и Лидија ликвидирани хицима из два пиштоља.

Подсетимо, у притвору се због убиства породице Ђокић тренутно налази пет особа, Горан Џонић, његови синови Милан и Стефан и браћа Костантин и Костадин Милошевић.

Горан Џонић је, иначе, брат од тетке убијеног Горана Ђокића, а полиција је од почетка сумњала да је у дело умешан неко ко је близак породици и ко има све потребне информације. Џонић је бивши ватрогасац у пензији, а медији су наводили да су он и Ђокић били веома блиски и да су се познавали цео живот.

Како се сазнаје, обојица Џонићевих синова су рекла да су у време убиства радила и да се то може лако проверити. Такође, жена једног од браће Милошевић је изјавила да је њен супруг у то време био код куће и да имају видео-надзор који то може да докаже.

Извор: 24 Седам/srbijadanas.com