Србија

ЗЛОЧИНЦИ СУ ОТКРИВЕНИ: Полиција приводи убице породице Ђокић

Злочин који је потресао Србију.

Полиција располаже оперативном информацијом ко је особа која је, по свему судећи, типовала трочлану породицу Ђокић, чија су тела пронађена пре три дана у једној јами поред сметлишта у атару села Моравац, недалеко од Алексинца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Горан (57), његова супруга Гордана (56) и ћерка Лидија (26) брутално су убијени из ватреног оружја, са по најмање два метка у главу и груди, показала је обдукција. После злочина тела су спаљена, потом наслагана једно на друго у рупи, а ватра је највише оштетила тело девојке. Према незваничним информацијама, монструозно убиство је починила највероватнија разбојничка група, која је имала помоћ неког из овог краја, који детаљно познаје терен.

– Човек са којим смо хтели да обавимо разговор је ван земље – наводи саговорник близак истрази.

– Он је регуларно прешао границу у такозвано критично време, односно у време нестанка и проналажења тела Ђокића. Његов излазак из Србије забележиле су и камере. Он је у новчаним проблемима, али немамо податак да ли је позајмљивао новац од Ђокића, односно да ли им је дуговао. Неки трагови указују да је он могао да организује овај злочин.

Према информацијама до којих се дошло, током увиђаја у запаљеном „пасату“, власништво Ђокића, полиција је пронашла чауру. У току је вештачење како би се утврдио калибар метка, односно из ког је тачно оружја испаљена. Иначе, 12 километара даље, где су пронађена тела, полиција је у понедељак „оградила“ велико подручје, а форензичари су металдетекторима трагали за додатним доказима.

Више приведених особа прошло полиграф

Много је полицајаца и у самом Алексинцу, као и у Моравцу где су последњи пут виђени и оближњој Тешици где је пронађен запаљен ауто.

Полиција разговара са мештанима, чешљају сваки педаљ овог краја, како би ушли у траг починиоцима. Више особа је приведено и на информативни разговор, а према нашим сазнањима, сви су прошли полиграф.

Извор: Новости/srbijadanas.com