Србија

БАНДЕРА ЛЕТЕЛА 20 МЕТАРА, ПА ПАЛА НА ЖЕНУ: Стравичан призор на Миријеву, полиција ухапсила возача БМВ-а

Злата Живковић (64) погинула је у језивој саобраћајној несрећи која се догодила у Миријевском булевару. До несреће је дошло када је, према првим информацијама, возач Д. К. (20), возећи великом брзином БМW, изгубио контролу над возилом и закуцао се у бандеру! Бандера је од силине ударца одлетела 20 метара и пала на несрећну жену. Она је погинула на лицу места.

Како сазнајемо, Злата је кренула са супругом Јовицом Живковићем, који је недавно оперисан у шетњу. У једном тренутку она је рекла мужу да настави даље полако сам, а да ће она на кратко ући у продавницу, па га стићи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јовица је наставио право и видео је БМW како великом брзином иде ка њима. Како је испричао полицајцима у тренутку је помислио како ће возач страдати пошто иде огромном брзином, а онда је, чим је прошао крај њега, чуо јак ударац.

Несрећни човек је видео да нека жена лежи на улици и слупани аутомобил и одмах је позвао своју супругу на мобилни међутим њен телефон је био недоступан.

– Одмах је схватио да је жена на улици његова супруга… – причају очевици ужаса и додају да је управо он позвао Хитну помоћ.

Сведоци кажу да је мушкарац био очајан, да је плакао насред улице и упорно понављао да му је супруга погинула због њега, јер је изашла с њим у шетњу…

Полиција је убрзо стигла на лице места и ухапсила двадесетогодишњег Д. К, власника БМW-а. Међутим на лицу места убрзо су се окупили и чланови његове породице који живе у близини и који тврде да Д. К. није уопште био за воланом у тренутку несреће.

Они тврде да је БМW-ом управљао други младић, који је хтео да купи аутомобил и у тренутку несреће га је возио да га „проба“.

– Његов ауто је био на пумпи у близини. Улетео је у њега и побегао када је видео шта је урадио. Сав се тресао – тврде чланови породице ухапшеног Д. К.

Призор на лицу места је стравичан. Свуда по улици је стакло, аутомобил је потпуно смрскан. Један део БМW-а налази се крај места где је погинула жена, а остатак је крај пута.

Улица у којој се догодила језива несрећа је затворена, а на месту погибије Злате Живковић упаљена је свећа…

Извор: Блиц