Србија

ЦЕЛА СРБИЈА ТРЕБА ДА ВИДИ ОВАЈ СНИМАК: Др Антонијевић у уживо емисији запушио уста онима који пропагирају… (ВИДЕО)

Права је реткост да на ТВ-у видимо било кога ко има другачији став или мишљење од оног које захтева систем али деси се да понекад неко “залута” и у том једном гостовању потпуно доминира како са ставом тако и са логиком.

Овог пута је потпуну доминацију над проваксерским колегама извршио др Борислав Антонијевић који је гостовао у јутарњем програму телевизије К1 код водитељке Јоване Јоксимовић.

Антонијевић је гостовао заједно са још двоје колега са просистемским ставовима који су након његовог питања и његове констатације остали без текста, тачније нико од присутних није имао ни одговор, нити је имао снаге да се надовеже након што је др Антонијевић поставио логична питања и дао кратак али убитачан и сасвим логичан одговор.

“Која је разлика између вакцинисаних и невакцинисаних”- почео је Др Антонијевић

“Могу ли вакцинисани и невакцинисани да оболе од ковида? Могу. Могу ли вакцинисани и невакцинисани да пренесу ковид? Могу. Могу ли вакцинисани и невакцинисани да се разболе од ковида?Могу. Могу ли да заврше у болници? Могу. Могу ли да заврше на респиратору? Могу. Могу ли умрети вакцинисани и невакцинисани? Могу. Па у чему је онда разлика?” -питао је доктор.

“Прва разлика је што неваксинисани не могу да умру од вакцине”- закључио је он а гледаоци су присуствовали невиђеној тишини каква се никада до сада није десила у неком од програма на тв-у.

Извор: Nulta tačka

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2021.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930