Србија

ЦЕЛА СРБИЈА ТРЕБА ДА ВИДИ ОВАЈ СНИМАК: Др Антонијевић у уживо емисији запушио уста онима који пропагирају… (ВИДЕО)

Права је реткост да на ТВ-у видимо било кога ко има другачији став или мишљење од оног које захтева систем али деси се да понекад неко “залута” и у том једном гостовању потпуно доминира како са ставом тако и са логиком.

Овог пута је потпуну доминацију над проваксерским колегама извршио др Борислав Антонијевић који је гостовао у јутарњем програму телевизије К1 код водитељке Јоване Јоксимовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Антонијевић је гостовао заједно са још двоје колега са просистемским ставовима који су након његовог питања и његове констатације остали без текста, тачније нико од присутних није имао ни одговор, нити је имао снаге да се надовеже након што је др Антонијевић поставио логична питања и дао кратак али убитачан и сасвим логичан одговор.

“Која је разлика између вакцинисаних и невакцинисаних”- почео је Др Антонијевић

“Могу ли вакцинисани и невакцинисани да оболе од ковида? Могу. Могу ли вакцинисани и невакцинисани да пренесу ковид? Могу. Могу ли вакцинисани и невакцинисани да се разболе од ковида?Могу. Могу ли да заврше у болници? Могу. Могу ли да заврше на респиратору? Могу. Могу ли умрети вакцинисани и невакцинисани? Могу. Па у чему је онда разлика?” -питао је доктор.

“Прва разлика је што неваксинисани не могу да умру од вакцине”- закључио је он а гледаоци су присуствовали невиђеној тишини каква се никада до сада није десила у неком од програма на тв-у.

Извор: Nulta tačka