Србија

ДА ЛИ ЗНАТЕ КО ЈЕ ДЕВОЈЧИЦА СА СЛИКЕ? Некада девојчурак – сада позната певачица (ВИДЕО)

САДА већ популарна певачица Дара Бубамара, своју музичку каријеру започела је давне 1989. године. Свој први наступ имала је са само 13 година, прави девојчурак. Није крила свој таленат као ни жељу да једног дана успе. Ево како је почео њен пут до звезда.

Популарност је стекла под својим псеудонимом Дара Бубамара, али право име јој је Радојка Аџић. Надимак је добила када се прикључила бенду „Дара Бубамара и Схоw Банд“, мушком саставу којем је била потребна певачица. Данас је сви знају управо под овим надимком.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Заправо овај састав је чинила и маскота у облику Бубамаре коју су носила на сваки наступ, певачица је тада била прилично млада- дете.

Дара потиче из радничке породице, али њени родитељи су препознали таленат ћерке и трудили се да јој обезбеде све што је потребно како би успела. Једном приликом је изјавила да је са мајком ишла да шије хаљине како бих имала шта да обуче за прве наступе, нису имали могућности да их купе.

Националну популарност стекла је захваљујући песми „Кошава са Дунава“, пре тога је учествовала на бројним фестивалима „Змајеви дечије игре“, „Најлепши глас Југославије“, где је освојила прво место, али и на многим другим такмичењима.

Певачица данас изгледа потпуно другачије. Након естетских корекција, она сада ужива у луксузу, скупим дестинацијама, и брзим аутомобилима. Често интригира јавност својим поступцима, али једно је сигурно, музику коју ствара сви воле.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Извор: Нпортал