Србија

ЏОНИЋ ПРОГОВОРИО У ЗАТВОРУ! Убио сам ЂУБРЕ, притискао ме да му вратим паре! МОНСТРУМ прича још монструозније!

Фото: Facebook
Фото: Фејсбук принтскрин

Са својим адвокатом Биљаном Пешић, која му је додељена по службеној дужности, убица Ђокића врло је затворен и штуро одговара на њена питања

Првоосумњичени за зверско убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца Горана (57), Гордане (56) и њихове ћерке Лидије (25) у атару села Моравац пензионисани ватрогасац Горан Џонић је у веома лошем психичком стању, те је под лекарским надзором у притвору КПЗ Ниш.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Смештен је у вишекреветној притворској соби, где избегава комуникацију са цимерима, а углавном прескаче оброке.

Са својим адвокатом Биљаном Пешић, која му је додељена по службеној дужности, убица Ђокића врло је затворен и штуро одговара на њена питања. Ипак, ове недеље изговорио је реченицу од које се чувар најежио када је чуо његово признање да је убио брата од стрица, пише Српски телеграф.

Стражар је колегама препричао шта је чуо од Џонића, којег у затвору углавном доживљавају као чудака спремног да науди себи у крајњем случају, па се због тога на њега обраћа посебна пажња.

– Убио сам ђубре, притискао ме је да му вратим паре – процедио је Горан Џонић кроз зубе и додао:

– Готово је, сви знају да сам их ја побио! Нисам могао да вратим дуг, морао сам да се решим Ђокића.

Тада је заћутао.

– Гледао сам у њега у неверици, схвативши да прича сам са собом и као да није свестан мог присуства. Питао сам га: „Шта кажеш, Џонићу“, али није се ни осврнуо – испричао је стражар колеги.

Након што су га лекари прегледали при довођењу у притвор убицу породице алексиначког власника мењачнице прегледали су додатно и специјалисти када се жалио на проблеме са здрављем. Извор из истраге наводи да Џонић настоји да издејствује пребацивање у болницу јер је безвољан услед ситуације у којој је разоткривен његов монструозни чин због којег га се стиде и одричу и његови најмилији. Свестан је да му повратка у село никада неће бити, чак и да не буде осуђен на доживотну робију, која му не гине.

Када затворски цимери сваког јутра добију дневне новине, тада наступа прави пакао за Џонића јер онда почну да му спочитавају како је запечатио себи судбину, а најтеже од свега му пада што је рођеној деци направио пакао од живота.

– Иако, ћутећи, прихвата све што кажу, Џонић не може да сакрије очај због текстова у којима се наводи колико су очајни његови стари родитељи, супруга и синови – испричао је извор.

Предвиђено је да Горан Џонић поново буде саслушан у истрази убиства Ђокића.

Извор: Курир.рс/Република.рс