Свет

Хорор! ИЗ КУЋЕ СЕ ЧУЛА ВРИСКА: Побеснели пас изгризао дечака насмрт док се играо код другара

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Десетогодишњег дечака насмрт је изгризао помахнитали пас док је био у посети код пријатеља после школе у ​​селу Пенирхеол у Јужном Велсу.

Помахнитали пас расе амерички питбул који је убио дечака у кући његовог другара, угризао је муштерију у оближњој радњи и насрнуо на дете само неколико дана раније.

Полиција је позвана након што су се чули врисци из куће у којој су се деца играла после школе. Десетогодишњег дечака је на лицу места усмртио подивљали пас којег је у понедељак убио полицијски стрелац, пише Мирор.

Док су комшије у шоку од трагедије, испоставило се да је пас, за кога се верује да је тип америчког питбула, наводно угризао човека који је током викенда куповао у близини.

Радник у локалној продавници, рекао је да је пас недавно доведен у ту област и да се породица добровољно пријавила да се брине о њему неколико сати као услуга власнику.

-Дечак је био у кући са својим пријатељем када га је пас напао, то је борбени пас, амерчки питбул, није у селу дуго. Пре неколико дана био је везан испред радње у којој радим. Једна муштерија се сагнула да га помази, а пас га је ујео за руку. То је био прилично гада угриз, истакао је продавац.

Други мештанин је рекао да се ради о великом псу и да је пре неколико дана напао и њиховог трогодишњег сина приликом доласка у продавницу.

– Није био кућни љубимац, он је водио власника у шетњу. Био је огроман, рекао је.

На место трагедије стигло је више возила хитне помоћи.

Дечак је преминуо на лицу места, рекао је портпарол полиције и додао је да су службеници убили пса пуцајући из пиштоља.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Курир.рс

 

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2021.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930