Свет

ХОРОР! Отишла је са Иваном после журке, а ујутру је нашли МРТВУ на њиви: Детаљи убиства згрозили целу земљу

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Младић се суочава са доживотном казном затвора

Бриса Абрил Формосо Собрадо (19) с*ксуално је злостављана и задављена панталонама недалеко од Буенос Ајреса у злочину који је потресао читаву Аргентину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Обдукцијом је утврђено да је мајка деветомесечне бебе најпре била жртва силовања, а да је преминула од компресије у пределу врата изазване дављења панталонама, преноси Cronica.ar.

Бриса је последњи пут виђена у суботу увече на једној журци када је упознала момка по имену Иван хуго Моралес (23), са којим је отишла.

Рођака ју је пре одласка упозорила да не познаје тог дечка и да не иде са њим, али јој је Бриса одмахнула руком да је све у реду.

Пошто се те ноћи није вратила, а није се јављала ни на телефон, породица је нестанак пријавила полицији која је кренула у потрагу.

Тело младе жене пронађено је на једној њиви покрај пута недалеко од аргентинске престонице.

Током истраге и узорака ДНК анализе, Моралес је идентификован, а касније и ухапшен због злочина.

– Осумњичени је имао огреботине на рукама компатибилне са знацима одбране његове жртве. У његовој кући је заплењена одећа која ће бити анализирана како би се утврдило да ли је коришћена у кривичном делу. Одећа је била свеже опрана, али је утврђено да на њој има трагова крви – навео је тужилац Данијел Ичазо.

Иван Моралес оптужен је због убиства као последицом родном насиља за које је у Аргентини предвиђена доживотна казна затвора.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс