Свет

ИНТЕРНЕТ СЕ УСИЈАО ЗБОГ СНИМКА ТРАМПОВИХ: Шта то ради Меланија? (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Трампове више не виђамо тако често у јавности, но недавно су познати супружници изненадили појавивиши се на бејзбол утакмици у Атланти. Ово је њихово прво заједничко појављивање још од априла ове године.

Меланија је по обичају изгледала феноменално – одушевила нас је у скупоценом мантилу беж боје са дворедим копчањем и дугмићима у браон боји.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај мантил, иначе класик у женском гардероберу, краси и каиш, којим је лепа Словенка истакла свој танак струк. Но, овог пута није Меланијино издање било у фокусу, иако је свакако било вредно пажње.

Наиме, Интернет корисници полудели су због једне дискутабилне, премда забавне сцене која је подсетила на турбулентан однос Доналда и Меланије Трамп.

Бивша прва дама нас је навикла на необичне реакције и мимику у присуству свог супруга, па је тако и овог пута „ухваћена“ у моменту када се на њеном лицу видео чудан спекар емоција.

Наиме, снимак са јучерашње утакмице приказује Меланију која аплаудира и смеје се заједно са супругом док стоји поред њега, но већ секунду касније види се како нагло окреће главу, преврће очима и прави мучан израз лица.

Није дуго требало да твитераше ова ситуација надахне, те да почну да се нижу бурне реакције. „Ко још има осећај да Меланија не може да поднесе поглед на свог супруга“, „Меланија га презире исто колико и сви пристојни људи“, „Њен костим за Ноћ вештица требало би да буде маска жене која воли свог мужа и није јој преко главе ове трулежи. То јој савршено пристаје“, „Изгледа као да је осетила дашак непријатног даха“, „Мрзи га из дна душе“, само су неки од хиљаде коментара.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jason Runion (@jason_runion)

Извор:  zena.blic.rs