Србија

Језиво! ЏОНИЋЕВ СИН КЛОНУО У ЗАТВОРУ: Гардероба сина послата на ВЕШТАЧЕЊЕ, да ли су имали АЛИБИ ЗА НОЋ СТРАВЕ!

Фото: Фејсбук принтскрин

Истражитељи су након хапшења бившег ватрогасца Горана Џонића, али и његових синова, узели телефоне и одећу Стефана Џонића и однели их на вештачење, открива извор Курира.

Да подсетимо, Горан Џонић ухапшен је због сумње да је у ноћи између 26. и 27. септембра у селу Моравац код Алексинца убио свог брата од тетке Горана Ђокића, његову супругу Гордану и ћерку Лидију. Тела је бацио у јаму и запалио, а касније је у атару села Тешица спалио и њихов „фолксваген пасат“. Ухапшен је три недеље касније, а приликом хапшења у злочин је умешао своје синове Стефана и Милана, као и мештане Моравца, браћу Костадина и Александра Милошевића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Горан Џонић је после злочина, како се сумња, новац који је узео од Ђокића спаковао у усисивач и закопао га на имању свог сина Стефана под једном шљивом, а касније је претрагом у гаражи пронађена кутија са још новца. Он је у причу умешао синове, који су ухапшени – прича извор Курира.

Алиби

– Истражитељи су након хапшења од Стефана Џонића одузели телефоне, а у присуству његове мајке Сузане наводно су узели и његову одећу, коју су послали на ДНК анализу, како би се утврдило да ли он има везе са злочином у Моравцу – објашњава извор Курира упућен у истрагу која се води због троструког убиства код Алексинца.

Како објашњава, одећа другог сина Милана, који је ватрогасац као и отац, није одузета.

– Верује се да Стефана подробније испитују и проверавају јер је новац ипак пронађен у његовој кући. Он је кобне ноћи, како је сам испричао, а потврдиле су и његове колеге из Војске Србије, био на терену у Копненој зони безбедности. Његов брат је, према тврдњама колега, исту ноћ провео у ватрогасној јединици у којој је запослен – наводи саговорник из истраге и додаје:

– Ипак, истражитељи не желе ништа да препусте случају, па се све ове ствари детаљно анализирају. Колико је за сада познато, форензичка вештачења се врше и у Нишу, али и у Београду.

Притвор

Како је Курир већ писао, браћа Џонић налазе се у притвору у нишком затвору.

– Они се од хапшења, крајем октобра, нису срели ниједном, како већ налажу правила. Ипак, свакодневно се код стражара распитују један за другог, а у притворској јединици посећује их мајка Сузана. Милан је клонуо духом, док се Стефан стоички држи – наводи извор и подсећа да је младићима породица одмах ангажовала адвоката Филипа Домазета, док Горана Џонића и даље брани адвокат по службеној дужности.

– Породица је уверена у њихову невиност, а чак је и Горан Џонић, због кога се налазе у притвору, променио плочу и молио да их пусте на слободу јер они нису умешани у злочин. Вероватно је чуо да су синови били кивни на њега, мада и сами младићи не верују да је њихов отац сам убио Ђокиће – објашњава извор Курира из истраге.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир.рс