Србија

Језиво! ОВА НАВИКА ЈЕ ГОРАНА ЂОКИЋА КОШТАЛА ЖИВОТА Откривено зашто је богатство крио у бункеру у „пасату“!

Више од 50.000 евра који су после убиства Горана (57), Гордане (56) и Лидије (26) Ђокић 27.септембра украдени из њиховог аутомобила “фолксваген пасат” било је сакривено у отвору у гепеку у којем је требало да стоји резервни точак, сазнаје „Блиц“

Тај део Ђокићевог “пасата” био је прерађен у својеврсни бункер у којем је он чувао девизе када би ишао негде а колико је новца на том месту било у моменту убиства и пљачке за сада се само нагађа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оно што се са сигурношћу може рећи јесте да је у питању сума од најмање 50.000 евра а сумња се да је на том месту могло да се налази и до 100.000 па и 200.000 евра!

– Ђокић је био човек старог кова. Уличним диловањем девиза у Алексинцу почео је да се бави још деведесетих година прошлог века. Тада се све завршавало на улици, и дилери девиза су новац углавном држали у својим аутомобилима који су им биле покретне “канцеларије”. Од тада му је по свему судећи и остала та навика. Када је дозвољено отварање мењачница, он је међу првима почео да ради мењачки посао, али поверење у банке није имао па је задржао старе навике и скоро сав свој новац је увек носио са собом у аутомбилу када би негде ишао. Зато га није испуштао из вида ни на трен. Када није он могао да мотри на ауто, онда би гледао неко од најближих чланова породице – каже извор “Блица.”

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Блиц.рс